Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri prin intermediul magaziunului virtual Bervolo.ro catre cumparator.

Cumparator - persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda.

Vanzator - societatea comerciala S.C. Savrato S.R.L. cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J08/3849/2022, CUI: RO 47293195.

Bunuri si Servicii - totalitatea produselor sau serviciilor care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Cont - sectiune a site-ului care contine informatii despre client, cu identificare prin adresa de e-mail si parola, care permite clientilor individual si personalizat sa plaseze comenzi.

Comanda - cerere electronica prin care se solicita achizitionarea si livrarea unui produs sau prestarea unui serviciu

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Promotii - orice comunicare comercială care vizeaza promovarea anumitor bunuri si / sau servicii care sunt oferite in cantitati limitate, cu exceptia cazului in care in comunicarea comerciala nu se specifica altfel, cu o perioada de timp limitata specificata in enunt de către Vanzator.

Obligatiile si drepturile cumparatorului

Prin emiterea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul Bervolo.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonica, sms, e-mail sau alte mijloace electronice) prin intermediul careia vanzatorul isi va desfasura operatiunile.

In utilizarea serviciului de achizitie de pe site-ul www.bervolo.ro cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii reale, actuale si corecte despre acesta. In cazul in care vanzatorul considera ca obligatia nu este respectata, vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul la folosirea contului cumparatorului.

Cumparatorul are dreptul sa verifice in orice moment de la lansarea cererii de produse, pana la livrarea acestora, starea comenzii.

Informatii referitoare la produse

Informatiile legate de produse au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Totodata din anumite considerente descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta cumparatorului informatiile cele mai relevante,.

Toate preturile pentru produsele de pe site-ul Bervolo.ro sunt finale, contin TVA si toate taxele in vigoare la momentul plasarii comenzii.

Fotografia afisata produsului are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

Detaliile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala.

Bervolo.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deorece culorile depind de specificatiile tehnice si reglarile computerului si monitorului dvs. Bervolo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre culorile pe care le vedeti pe monitorul dvs si culorile reale ale produselor.

Corespondentele dintre marimi cat si dimensiunile sunt aproximative. Bervolo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre marimi.

Toate promotiile prezente pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil, chiar daca acest lucru nu este specificat in mod explicit pe Site.

Este posibil din cauza spatiului limitat si structura complexa a informatiilor pe site-ul magazinului online, descrierile produselor sa fie uneori incomplete.

Livrare si plata

Politica de livrare si plata este disponibila aici.

Garantii

Politica de garantie este disponibila aici.

Retur

Politica de returnare este disponibila aici.

Legal

Toate marcile apartin detinatorilor legali. Pentru orice problema legata de dreptul de proprietate intelectuala ne puteti scrie la [email protected]

Copyright

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Responsabilitate

Responsabilitatea pentru eventualele deficiente ale bunurilor, neconformitati ale continutului coletelor cu comenzile efectuate de clienti precum si procesul de restituire a mărfurilor revine in totalitate vanzatorului. Acesta se obligă să furnizeze toata documentatia si informatiile pentru a asista clientul in exercitarea drepturilor sale legale.

Bervolo.ro isi declina orice responsabilitate fata de terte parti in cazul in care o acestea considera ca informatiile publicate de magazinul online incalca drepturile de proprietate intelectuala, de autor sau de orice alta natura in legatura cu aceste drepturi.

Comunicarea cu magazinul

Comunicarea cu magazinul se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor fata de produse sau comunicarea prin adresele de e-mail, prin intermediul numerelor de telefon sau prin comunicarea directa la sediul firmei (toate informatiile cu privire la modalitatile de comunicare cu firma sunt prezente in sectiunea "contact"). Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari care contin injurii sau limbaj neadecvat. Bervolo.ro isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile primite fara a aduce neaparat justificari pentru aceasta.

Erori de tipar

In cazul in care un produs este listat la un pret incorect / cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice / erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita de dvs. In acest caz vom emite imediat o linie de credit in contul dvs. egala cu suma platita pentru produsul / produsele anulate.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre un operator in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Bervolo.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare ai site-ului Bervolo.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.